Praćenje prisutnosti korisnika na radnom mjestu : završni rad - Cindrić, Luka (L. Cindrić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je predložiti rješenje za sustav koji će pratiti i evidentirati prisutnost zaposlenika na radnom mjestu. Sustav se sastoji od dvije aplikacije za pokretne uređaje s operacijskim sustavom Android, računalne aplikacije, poslužitelja i pristupnika. U radu je prvo općenito opisan sustav, a zatim slijedi kratki opis korištenih tehnologija. Prvo je opisan programski jezik Java i razvojno okruženje Eclipse, a zatim slijedi opis WampServer poslužitelja i Actility Cocoona.