Združivanje i vrednovanje sadržaja društvenih medija : završni rad - Grčić, Klara (K. Grčić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Društveni mediji je skupni pojam koji obuhvaća tehnologiju, društvene odnose i korisničke sadržaje. Združivanjem podataka stvara se veza između društvenih mreža i sadržaja što korisniku omogućuje bolju preglednost i pristup podacima koji ga zanimaju. U završnom radu su prikupljeni i obrađeni podaci s nekoliko društvenih mreža i stranica specijaliziranih za filmove. Podaci su prikazani na web-stranici koja pruža mogućnost usporedbe podataka sa različitih društvenih mreža. Iz napravljene stranice može se zaključiti kako korisnici različitih društvenih mreža imaju potpuno različita mišljenja od filmskih kritičara, kao i međusobno.