Analiza ključnih indikatora marketinga zasnovanog na društvenim mrežama : završni rad - Sršan, Marko (M. Sršan, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad se fokusira na internetski marketing i njegova dva glavna dijela – marketing zasnovan na društvenim mrežama i marketing zasnovan na internetskim tražilicama. Nakon teoretske pregleda definicija ključnih indikatora i kratkog pregleda sportske industrije, indikatori su primjenjeni na vodeće klubove Engleske Premier Lige. Na kraju, izrađen je model Engleske Premier Lige te su statistički testovi napravljeni kako bi se vidjelo koji je indicator najviše ovisan o stvarnim događajima pojedinog kluba.