Analiza performansi protokola podakovnog sloja : završni rad - Teslić, Danijel (D. Teslić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Proučeni su najvažniji ARQ/FEC protokoli: Stani i čekaj, protokol s vraćanjem, protokol sa selektivnim ponavljanjem i hibridni protokol tipa 1. Razvijena je aplikacija za analizu performansi spomenutih protokola u Javi. Opisan je način rada aplikacije, njezine klase te korištenje programskog alata. Testirane su performanse u određenim uvjetima te su analizirani dobiveni podaci.