Prijenos informacije privitkom elektroničke pošte : završni rad - Kuren, Krešimir (K. Kuren, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak je bio napraviti uslugu koja omogućava slanje govorne poruke koja se snima preko telefona na elektronički sandučić određenog korisnika. Usluga je napravljena u grafičkom sučelju Envox koje omogućava interakciju telefona, računala te Interneta. Korišteni su poštanski serveri koji ne zahtijevaju prijavu prilikom slanja pošte, razne tehnologije dohvaćanja podataka, obrade podataka, pretvorbe te slanje podataka. Općenito je objašnjen Envox, detaljnije su opisani blokovi korišteni u izradi same usluge te tipova datoteka korišteni u prijenosu govorne poruke. Uz sve gore navedeno ukratko je dan i opis same usluge koja je izrađena u sklopu ovog završnog rada.