Baza podataka u kompjutorskoj telefoniji : završni rad - Nekić, Marin (M. Nekić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je ostvareno upravljanje bazom podataka pomoću programa Envox Studio. Ukratko je opisan sam program te sve njegove mogućnosti. Zatim su opisani blokovi koji su korišteni prilikom izrade laboratorijskog modela. Na kraju je detaljno objašnjen sam izrađeni projekt. Velika većina stvari koje su objašnjene u radu su popraćene s velikim brojem slika koje olakšavaju shvaćanje projekta. Izrađeni projekt se može vrlo lako modificirati s dodatkom par blokova ili par SQL naredbi kako bi imao drugačiju funkciju od prvotno zamišljene. Njegova upotreba je vrlo jednostavna i automatizirana.