Web aplikacija za upravljanje odjelom informatike : završni rad - Domitrović, Petra (P. Domitrović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Upravljanje odjelom informatike zahtijeva visoku razinu organizacije i usklađenosti. Implementacija poslovnih procesa u web aplikaciji centralizira dodjeljivanje zadataka, unos novih zadataka, vođenje dnevnika aktivnosti i podnošenje izvješća u jednom programskom produktu u kojem svaki korisnik ima pristup onome što mu treba. Za razvoj aplikacije odabran je radni okvir Oracle Application Development Framework koji podupire razvoj web aplikacije od početka do kraja, implementira arhitekturu MVC i proizvodi web aplikacije kategorije Rich Internet Applications. ADF se temelji na Javi Enterprise Edition, a dio je razvojne okoline Oracle JDeveloper, koja sadrži i integrirani server WebLogic za testiranje.