Aplikacija za vođenje evidencije o veslačkim treninzima : završni rad - Dragičević, Dominik (D. Dragičević, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisana web aplikacija za pomoć pri vođenju evidencije o veslačkim treninzima i njezin razvoj. Opisane su sve korištene tehnologije, kao i arhitektura sustava. U četvrtom poglavlju je riječ o razvojnom okruženju, nakon čega slijedi prikaz modela baze podataka uz opis entiteta. Opis aplikacije prikazuje sve njene funkcionalnosti, podijeljene na one koje su namijenjene neregistriranim korisnicima, kao i one namijenjene registriranim veslačima i trenerima.