Algoritam za odabir pjesama na temelju značajki zvučnog signala i strojnog učenja : diplomski rad - Draganić, Niko (N. Draganić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Pokazani su razlozi za odabir ovog zadatka. Potom je prikazano trenutno stanje u glazbenim mrežnim servisima te algoritmi koji se koriste. Dane su glavne teorijske smjernice za strukturu algoritma. Predočena je implementacija algoritma u programskom okruženju Matlab te na kraju usporedba sa postojećim algoritmima.