Oblikovanje sučelja web-aplikacije za međunarodno natjecanje studenata elektrotehnike : završni rad - Čupić, Randy (R. Čupić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad prikazuje proces oblikovanja i implementacije sučelja web aplikacije za međunarodno natjecanje studenata elektrotehnike. U prvom poglavlju je opisan sam zadatak, te je izvršena analiza zahtjeva. Zatim je analizirana arhitektura sustava te je skrenuta pažnja na poglede, čija implementacija je tema ovog završnog rada. Također su analizirane i korištene tehnologije i biblioteke.