Automatizirana provjera teksta za uslugu strojne provjere pravopisa : završni rad - Voska, Filip (F. Voska, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Online usluga provjere pravopisa Hrvatskog akademskog spelling checkera (Hascheck) omogućuje korisnicima da u za to predviđeno polje u obrascu na web-stranici provjernika upišu tekst koji zatim šalju poslužitelju na provjeru. U ovom radu je predloženo novo rješenje za implementaciju sučelja koje omogućuje da se tekst automatski šalje na provjeru dok ga korisnik upisuje.