Sustavi za monitoring električnog vozila na bazi LabView-a : završni rad - Plavčić, Ivan (I. Plavčić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U završnom radu su proučeni postojeći sustavi mjerenja i monitoringa koji se nalaze u električnom automobilu. Sustavi su integrirani u jednu LabVIEW aplikaciju zajedno s potrebnim dodatnim signalima i fizikalnim veličinama. Detaljno je opisan rad aplikacije i potkrijepljen slikama iz LabVIEW-a. Kod je objašnjen kako bi se mogao koristiti u daljnjim nadogradnjama sustava monitoringa. Aplikacija je uspješno testirana u automobilu i prikazuje željene rezultate.