Upravljanje programskim okvirom za evolucijsko računanje : završni rad - Stanković, Domagoj (D. Stanković, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad opisuje dvije aplikacije koje služe za jednostavnije upravljanje ECF-om odnosno za efikasniju pohranu i dohvat rezultata izvođenja pokusa. Aplikacija ECF Lab predstavlja grafičko korisničko sučelje za upravljanje ECF-om. Aplikacija AlgorithmsDB predstavlja grafičko korisničko sučelje za upravljanje bazom rezultata.