Baza podataka i web-aplikacija za nogometno natjecanje : završni rad - Baudoin, Alan (A. Baudoin, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom završnom radu prikazan je proces izrade programskog sustava za praćenje podataka o klubovima, igračima, sucima, stadionima te rezultatima Prve hrvatske nogometne lige. Sustav omogućuje pregled, unos, izmjenu i brisanje svih podataka, a implementiran je kroz tri koraka: analiza zahtjeva, modeliranje i implementacija baze podataka, te razvoj aplikacije za rukovanje bazom. Za implementaciju baze podataka korišten je besplatni sustav upravljanja bazama podataka MySQL, korisničko sučelje ostvareno je jezicima HTML, CSS i JavaScript, a funkcionalnosti aplikacije napisane su u jeziku PHP.