Funkcijski prototip za podršku individualiziranom odgojno-obrazovnom programu : završni rad - Kovačević, Rino (R. Kovačević, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Individualizirani obrazovno-odgojni program (IOOP) je namijenjen učenicima s posebni obrazovnim potrebama. Obrazac za IOOP je dokument kojeg izrađuje nastavnik uz pomoć stručne osobe kojime se omogućava izrada plana i programa podrške te praćenje postignuća učenika. Ovaj rad opisuje razvijeni funkcijski prototip web aplikacije s implementiranim elektroničkim obrascima za IOOP. Aplikacija omogućava jednostavnu izradu novih obrazaca nastavnicima i pregled obrazaca roditeljima učenika. Aplikacija je prvenstveno namijenjena za uporabu u školama. U sklopu izrade aplikacije korišteni su jezici: PHP, SQL i HTML. Razvijeni prototip implementiran je lokalno na računalu korisnika.