Višeplatformska usluga za personalizirano upravljanje sadržajem : završni rad - Mušćet, Antonija (A. Mušćet, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je obrađena tema razvoja višeplatformske usluge koja nudi personalizirano upravljanje sadržajem. Na početku rada opisan je koncept personaliziranog sadržaja i korisničkog zadovoljstva u ovisnosti o njemu. Zatim je u slijedećem poglavlju opisan pojam višeplatformski, dan je uvid u načela oblikovanja web-stranica prilagodljivih različitim platformama, opisana je arhitektura aplikacije te je opisano prikupljanje i analiziranje podataka o filmovima koji su potrebni za korisničku manipulaciju nad njima. U slijedećem poglavlju su opisane korištene programske tehnologije: radni okvir AngularJS, radni okvir Bootstrap, nerelacijska baza podataka MongoDB te skriptni jezik PHP. Na kraju rada je dan detaljan opis funkcionalnosti programskog rješenja zadatka.