Algoritmi raspoređivanja za turistička putovanja : završni rad - Ćoralić, Hajrudin (H. Ćoralić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu analizirani su i primijenjeni algoritmi za raspoređivanje na organizaciju turističkih putovanja.