Puštanje u pogon numeričkih zaštitnih uređaja : diplomski rad - Beus, Mateo (M. Beus, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovoga diplomskog rada bio je analizirati puštanje u pogon i ispitivanje u svrhu održavanja numeričkog zaštitnog uređaja tvrtke ABB REF 541. Radi cjelovitosti rada u radu su prikazane tehničke karakteristike i namjena ispitnog uređaja tvrtke Omicron CMC 56. Isto tako prije samoga opisivanja parametriranja i ispitivanja zaštitnog uređaja REF 541 prikazane su detaljno tehničke karakteristike i namjena tog zaštitnog uređaja.