Programiranje vizualizacijskog sučelja automatizirane plamene kružne peći : diplomski rad - Glavinić, Ivan (I. Glavinić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu je prikazan razvoj vizualizacijskog sučelja za plamenu kružnu peć. U radu se obrađuje komunikacija između HMI-a i logičkog kontrolera, Programsko okruženje za izradu aplikacije i proces proizvodnje. Aplikacija je napravljane u WonderWare Intouch programskom okruženju.