Razvoj programske potpore ugradbenog računalnog sustava pomoću Matlab Embedded Coder paketa : diplomski rad - Petak, Deni (D. Petak, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisana je implementacija diskretne Fourierove transformacije (DFT) i nerekurzivnih (FIR) diskretnih filtara koristeći ugradbeno računalo STM32F4 Discovery. Razvijene su dvije verzije. Jedna u C/C++ programskom jeziku, dok je druga razvijena u MATLAB programskom alatu pomoću Simulink modela i Embedded Coder paketa. Simulink i Embedded Coder paket omogućuju jednostavno prevođenje modela u izvorni kod ugradbenog računala. Kako bi ubrzali rad ugradbenog računala koristimo podatke u cjelobrojnom zapisu. Analizirali smo učinkovitost razvijenih programskih kodova sa stanovišta brzine izvođenja, zauzeća memorije i broja ciklusa procesora.