Android aplikacija za nadzor MySQL poslužitelja : završni rad - Ficko, Ivan (I. Ficko, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu izrađena je aplikacija za nadzor MySQL poslužitelja. Ostvarena je mogućnost povezivanja s poslužiteljom te samim time i provjera dostupnosti same baze .Realiziran je i prikaz informacija vezanih za ukupan broj operacije unosa, izmjene i brisanja podataka u pojedinoj bazi te prikaz prosječnih vremena koja su potrebna za izvršavanje navedenih operacija.