Implementacija dvosmjerne komunikacije zasnovane na infracrvenom svjetlu : završni rad - Uzelac, Mirna (M. Uzelac, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Na temelju postojećeg hardverskog rješenja (CASU jedinice) definiran je komunikacijski protokol za dvosmjernu komunikaciju izvedenu putem predajnika i prijemnika svjetlosti koji rade u infracrvenom spektru. Za definirani protokol razvijena je programska podrška za mikrokontrolersku jedinicu.