Utjecaj viših harmonika na gubitke u elektroenergetskoj mreži : završni rad - Borovac, Robert (R. Borovac, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Teoretski je obrađena problematika pojave i širenja viših harmonika struje u elektroenergetskoj mreži, te kako utječu na mrežu i gubitke u njoj.