Primjena numeričkih releja za zaštitu distribucijske transformatorske stanice : završni rad - Vujnović, Ognjen (O. Vujnović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovome završnom radu opisani su moderni principi relejne zaštite u elektroenergetskom sustavu. Teoretski su obrađeni kvarovi, smetnje, te moderni releji tvrtke Končar i njihove funkcije. Na primjerima su prikazani načini štićenja distribucijskih transformatorskih stanica 35/10 kV numeričkim relejima najnovije generacije.