Programski sustav za prikupljanje i analizu podataka o košarkaškim utakmicama : završni rad - Antolić, Goran (G. Antolić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad opisuje dizajn i razvoj programskog sustav za prikupljanje podataka o košarkaškim utakmicama koji omogućuje evidentiranje događaja na utakmici u stvarnom vremenu. Unos podataka tijekom brze i dinamične košarkaške igre je jednostavan tako da ga može obavljati samo jedna osoba na jednom računalu. Nakon utakmice prikupljeni podaci mogu se pregledavati u obliku ispisivih izvještaja (PDF) ili se izvoziti u oblik JSON za kasnije analize. Programski sustav korisniku također omogućuje izvršavanje CRUD operacija nad lokalnom bazom podataka u kojoj su pohranjeni podaci o košarkaškim igračima, trenerima, ekipama, ligama i utakmicama.