Višeplatformska usluga za personalizirano upravljanje događajima : završni rad - Kokotović, Laura (L. Kokotović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu je obrađena tema višeplatformske usluge za personalizirano upravljanje događajima. Opisani su pojmovi personalizacije, višeplatformnosti i događaja. Navedene su i objašnjene programske tehnologije korištene u izradi usluge: radni okvir AngularJS, radni okvir Bootstrap, skriptni jezik PHP i baza podataka MongoDB. Naposljetku je pomoću sekvencijskih dijagrama i uporabom obrazaca uporabe opisan rad usluge Feel The Music koja omogućava pregled, označavanje i dodavanje glazbe u liste, pokretanjem na različitim platformama.