Sigurnost podataka u bežičnoj mreži zdravstvenog sustava : završni rad - Draženović, Snježana (S. Draženović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Problematika koju sam obradila u ovom radu je sigurnost podataka u bežičnoj mreži zdravstvenog sustava. Kao primjer zdravstvenog sustava sam koristila eWall projekt neprekidnog praćenja i njege pacijenata u njihovim domovima. Opisala sam platforme koje se koriste u izvedbi projekta i bežične komunikacijske tehnologije koje omogućuju prijenos podataka između bolesnika i liječnika. Dan je pregled normativnih akata vezanih uz sigurnost podataka u zdravstvenom sustavu. Opisala sam sigurnosne probleme i predložila rješenja, a u praktičnom dijelu ukazala na slabost WEP algoritma.