Programska potpora za nadopunjavanje teksta : završni rad - Katić, Nikola (N. Katić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Izrada programa za nadopunjavanje naredbi SQL upita ključnim riječima jezika SQL i objektima iz baze podataka. Pregled i opis korištenih tehnologija uz kratke primjere. Pregled i opis napisanog programskog rješenja.