Web-aplikacija za ECTS koordinatora : završni rad - Omanović, Tarik (T. Omanović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je izrada informacijskog sustava za dokumentaciju i komunikaciju studenata na studentskim razmjenama i ECTS koordinatora. Na početku rada ukratko su opisane tehnologije korištene za izradu programskog dijela ovog rada. To su PostgreSQL SUBP, administrativni program pgAdmin III i razvojni alat Google Web Toolkit. Također je čitatelju približen koncept RPC-a. U sljedećem poglavlju, opisuje se baza podataka osmišljena za ovaj sustav. Baza je prikazana kroz dva modela, ER model i relacijski model, te su entiteti i veze u detalje analizirani. Posljednje poglavlje ovog završnog rada posvečeno je samoj implementaciji web aplikacije. Detaljno je opisano korisničko sučelje te su objašnjeni svi predviđeni načini uporabe ovog sustava. Također su izneseni razlozi za pojedine odluke u implementaciji.