Automatizirani unos i dohvat velike količine podataka iz informacijskog sustava : završni rad - Cerovec, Matija (M. Cerovec, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Glavni cilj ovog završnog rada bio je istražiti dohvat velike količine podataka iz informacijskog sustava, odnosno kreiranje izvješća u formatima PDF i XLS(X) za studijski primjer baze podataka. Taj je cilj i ostvaren. Ono što je istraženo u ovom radu, iskorišteno je pri izradi informacijskog sustava organizacije odlaska predstavnika FER-a na Elektrijadu.