Razvoj modela reaktorske posude NE Krško za program TRACE : diplomski rad - Godec, Gloria (G. Godec, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu je objašnjen način pripreme ulaznih podataka za vezani proračun u programu TRACE. Proračun je izveden za stacionarno stanje i RWAP tranzijent.. Korišteni su podaci za početak života 27. ciklusa izgaranja NE Krško. Prije akcidenta elektrana je u stacionarnom stanju s kontrolnim sklopovima na RIL poziciji. Uspoređeni su rezultati dobiveni pomoću programa RELAP5 i programa TRACE.