Dopunske usluge u poslovnim komunikacijskim sustavima : završni rad - Šošić, Filip (F. Šošić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Danas se telefonija sve više spaja sa računalnim svijetom, internetska i telefonska mreža se sve više i više isprepleću, što dolazi do potrebe za poslužiteljima koji će biti u mogućnosti spojiti, sinkronizirati te dvije tehnologije. «The Envox Communication Development Platform» je vrlo razvijena i pristupačna računalna aplikacija u kojoj se može modelirati bilo kakav telefonski ili računalni poslužitelj. Također je moguće i vrlo brzo i efikasno testirati napravljeni model prije puštanja u pogon, kao i implementirati neku od dopunskih usluga.