Izgradnja web-aplikacije za strojnu provjeru pravopisa u programskom jeziku Python : završni rad - Gudan, Marko (M. Gudan, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog rada izrađena je web aplikacija za strojnu provjeru pravopisa. Aplikacija je napisana u programskom jeziku Python. Podijeljena je u module te je na taj način omogućeno dodavanje novih funkcionalnosti na jednostavan način.