Unaprijeđenje laboratorijske makete helikoptera s dva stupnja slobode : završni rad - Serdar, Tin (T. Serdar, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Izrada tiskane pločice koja povezuje senzor, logiku te izvršne članove uz prilagodbu naponskih razina. Razvoj i implementacija komunikacijskog protokola između mikrokontrolera i računala u razvojnom okruženju Arduino te Python. Dizajniranje korisničkog sučelja programskim paketom Qt4.