Sustav za praćenje općih i statističkih podataka o nogometnim klubovima : završni rad - Puž, Roni (R. Puž, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U okviru završnog rada izrađen je skup aplikacija za prikaz, unos i izmjenu općih informacija o nogometnim klubovima, statističkim podacima o tijeku utakmica i statističkim podacima o nogometašima. Za unos i izmjenu podataka izrađena je web-aplikacija koja omogućuje rad više korisnika i administraciju tih korisnika. Korisnicima se mogu pridijeliti uloge, koje označavaju područje za koje je taj korisnik odgovoran. Svako područje predstavlja dio podataka u bazi koji je potrebno ažurirati prema potrebi. Za prikaz podataka izrađena je Windows 8 aplikacija koja podatke za prikaz dohvaća s REST pristupnih točaka koje izlaže navedena web-aplikacija.