Izvršna specifikacija za analizu scenarija CoCoME modela : završni rad - Paunović, Antonio (A. Paunović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Rad se bavi istraživanjem mogućnosti stvaranja izvršne specifikacije nekog programskog sustava na način da se iz njegovog neformalnog opisa, funkcionalni zahtjevi, UML dijagrami, itd. preko automata stanja automatskim programiranjem generira konačna izvršna specifikacija. Ciljani sustavi koji bi se rješavali ovim sustavom bili bi kritične aplikacije koje se dizajniraju rigidnim modelom razvoja.