Evolucijski prototip za učenje količine zasnovano na primjeni simbola : završni rad - Miklaušić, Valerija (V. Miklaušić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Aplikacija za učenje količine je edukacijska aplikacija namijenjena svladavanju osnovnih matematičkih (pred)vještina. Korisnici pomoću ove aplikacije imaju mogućnost naučiti osnovne principe učenja količine. Aplikacija je zasnovana na primjeni simbola te podržava rješavanje problema zasnovano na domino principu. Nastala je temeljem zahtjeva Hrvatske zajednice za Down sindrom i udruge roditelja OKO. Rad sadrži tehnički opis aplikacije u kojem je detaljno opisana struktura aplikacije za učenje količine i funkcionalnost određenih strukturnih modula te korisnički opis aplikacije koji sadrži upute za korištenje aplikacije.