Aplikacija za izračun isplativosti uzgoja biljnih kultura : završni rad - Simić, Gino (G. Simić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Web-aplikacija koja će izračunati troškove proizvodnje neke kulture na jedinici površine od 1 ha gdje su unaprijed zadani parametri kao što su gnojivo, sadni materijal ili sjeme, mehanizacija, priprema tla, navodnjavanje, energenti, ljudski rad i drugi. Parametri su evidentirani prema zemljopisnim regijama. Aplikacija prikazuje očekivani prinos i izračun prihoda i te isplativost, uvažavajući tržišne cijene i cijene otkupa te moguće potpore ovisno o biljnoj vrsti. Omogućeno je ažuriranje parametara te unos novih normativa .