Usporedba prostornih formata stereoskopskih 3DTV sustava : završni rad - Kesedžić, Ivan (I. Kesedžić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu su opisani osnovni pojmovi vezani za 3D sustave, prostorni formati te povijest i budućnost 3D sustava. Provedena je evaluacija prostornih formata opisanih u radu. Evaluacija je provedena na dva ekrana na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Jedan od njih je ekran koji koristi naočale sa zatvaračima te drugi na kojemu se sadržaj može gledati bez 3D naočala. Korišteni su programi FFMPEG i Stereoscopic Player, a zaključeno je kako je format SbS bolji od TaB.