Razvoj viševolumnog modela kontejnmenta za program MELCOR : diplomski rad - Franjić, Ina (I. Franjić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: MELCOR je termohidraulički program za analizu sigurnosti lakovodnih nuklearnih elektrana. U stanju je opisati cijelo postrojenje, sustav za proizvodnju pare i kontejnment u jednom modelu. Koristeći postojeći model kontejnmenta NE Krško za program GOTHIC, razvijen je odgovarajući model za program MELCOR. Opisan je način pripreme ulaznih podataka. Korištena je verzija programa MELCOR 1.8.5 preko SNAP sučelja.