Izrada internetske aplikacije za upravljanje ljudskim resursima : diplomski rad - Rudman, Danijel (D. Rudman, 2014)
Izrađena je internetska aplikacija za upravljanje ljudskim resursima koja se sastoji od baze podataka, podatkovnog servisa koji manipulira tim podacima kroz dostupne operacije, te aplikacijskog sloja koji pristupa podatkovnom servisu i omogućuje korisniku pristup tim podacima kroz sučelje kao i njihovu izmjenu. Aplikacijsko sučelje je izrađeno tako da je ponajprije prilagođeno radu na mobilnim uređajima jer se u najvećoj mjeri očekuje pristup aplikaciji s takvih uređaja. Ključne riječi: MVC, Model, View, Controller, ASP.NET, ADO.NET, Web aplikacija, ljudski resursi, jQuery Mobile, ThemeRoller, Windows communication foundation, WCF