Racionalne aproksimacije psi funkcije i harmonijskih brojeva : završni rad - Meštrović, Stjepan (S. Meštrović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu su proučena svojstva i tehnike manipulacija s asimptotskim redovima. Postavljena je teorijska pozadina svojstava gama funkcije, psi funkcije i harmonijskih brojeva te su prezentirane implementacije algoritama koji transformiraju red potencija u racionalne funkcije i njihova primjena na asimptotske aproksimacije psi funkcije i harmonijskih brojeva.