Web-aplikacija za upravljanje osobnim i grupnim financijama : završni rad - Rotim, Leon (L. Rotim, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je izrada web aplikacije za upravljanje osobnim financijama. U početnom dijelu rada opisane su tehnologije koje su se koristile u izradi aplikacije. Nakon opisa korištenih tehnologija opisana je specifikacija zahtjeva koja daje uvid u zahtjeve korisnika koje treba zadovoljiti. Zahtjevi korisnika opisani su uz pomoć slučajeva korištenja koji su vizualno prikazani pomoću dijagrama slučajeva korištenja.