Proračun raspodjele struje jednofaznog kratkog spoja na nadzemnom vodu : završni rad - Frljić, Anita (A. Frljić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu je detaljno analiziran opći slučaj raspodjele trostruke nulte komponente struje u kojem se struja dijeli na zemlju, dozemno uže i uzemljenja, a ostali slučajevi su navedeni sa konkretnim razlikama u odnosu na opći slučaj. Program za izračun je napravljen u programu LabVIEW prateći dijagrame toka za konkretan slučaj gdje se u obzir uzima i uzemljenje stanice i stupova.