Programsko ostvarenje novih funkcija za izračunavanje sažetka poruke : specijalistički rad - Jeličić, Iva 1974 (I. Jeličić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2014)
SAŽETAK: Područje specijalističkog rada obuhvaća algoritme za izračun sažetaka poruke koje su važan sigurnosni faktor u informacijskim sustavima. Uz analizu pet finalista natječaja za izbor nove funkcije za izračun sažetka poruke (SHA-3), u specijalističkom radu ostvarena je i njihova primjena u sustavu za digitalno potpisivanje. -