Modeliranje optimalne pristupne optičke telekomunikacijske mreže : magistarski rad - Markulin, Darko; Kos, Mladen (Zagreb : D. Markulin ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: SDH/SONET mreža, održivost mreže, arhitektura mreže
Key words: SDH/SONET networks, network survivability, network architectures
Bibliografija str. 107-108.