Generički model koordinacije distribuiranih znanja potrebnih upravljanju telekomunikacijskim sustavom : doktorska disertacija - Pogačnik, Ferdinand; Kunštić, Marijan (Zagreb : F. Pogačnik ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: TMN-telekomunikacijska upravljačka mreža, TINA-arhitektura telekomunikacijske informacijske mreže, distribuirano rješavanje problema, inteligentni upravljački agens, kooperacija
Keywords: telecommunication management network-TMN, telecommunication information network architecure-TINA, distributed problem solving, intelligent management agents, cooperation
Bibliografija str. 171-182.