Generički model koordinacije distribuiranih znanja potrebnih upravljanju telekomunikacijskim sustavom : doktorska disertacija - Pogačnik, Ferdinand (F. Pogačnik ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: TMN-telekomunikacijska upravljačka mreža, TINA-arhitektura telekomunikacijske informacijske mreže, distribuirano rješavanje problema, inteligentni upravljački agens, kooperacija