Međunarodna zapaženost hrvatskih autora s područja tehničkih znanosti (1992 - 2001) : magistarski rad - Krajna, Tamara; PETRAK, JELKA (Zagreb : T. Krajna ; Filozofski fakultet, 2003)
Ključne riječi: znanstveni časopisi, bibliometrija, strojarstvo, časopis Strojarstvo, citatna analiza
Key words: scientific journals, bibliometrics, engineering, journal Strojarstvo, citation analysis
Bibliografija str. 122-127.