Preoblikovanje informacijskog sustava telekomunikacijskog operatora : magistarski rad - Musa, Kristina (K. Musa ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2001)
U ovom magistarskom radu je opisan proces preoblikovanja aplikacije Croapak (fakturiranje i naplata usluga Croapak mreže) kao dijela razvoja novog informacijskog sustava u HT-u. Na samom početku su dane teorijske osnove potrebne za realizaciju i praćenje ovakvog procesa. Navedeni su pojmovi vezani za informacijske sustave, preoblikovanje informacijskih sustava kao i metode koje se mogu koristiti u procesu preoblikovanja.